Logoreci > Informacion > Citizenship Test > Bashkebisedim

 

Menu
Kerkesa qe duhen plotesuar qe te besh aplikimin
Pyetjet e testit.
Testi me shkrim
Bashkëbisedimi. 
Senatoret dhe Guvernatoret e SHBA
Forma N-400
Instruksion per plotesimin
  e formes, etj.
Testo vetvehten.
Format dhe çmimet.
Kerko zyren me te afert të postes për të dërguar aplikimin
Adresa ku te dergosh aplikimin
   me poste.

 

 

Histori (PDF)

US Strukture (PDF)

Forma N-400 (PDF)

Instruksion per plotesimin e formes N-400 (PDF)

Bashkebisedimi (PDF)