Logoreci > Informacion > Citizenship Test > Link Testi

 

Menu
Kerkesa qe duhen plotesuar qe te besh aplikimin
Pyetjet e testit.
Testi me shkrim
Bashkëbisedimi. 
Senatoret dhe Guvernatoret e SHBA
Forma N-400
Instruksion per plotesimin
  e formes, etj.
Testo vetvehten.
Format dhe çmimet.
Kerko zyren me te afert të postes për të dërguar aplikimin
Adresa ku te dergosh aplikimin
   me poste.

 

 

Format dhe cmimet
Kërko sipas shtetit ku ndodhesh, adresen ku ta dergosh aplikimin
Kerko sipas shtetit ku ndodhesh zyren me te afert të Postës per te dërguar aplikimin
Testo vetvehten  (Kontrollo vehten sa je përgatitur për pyetjet)