Logoreci > Informacion > Citizenship Test

 

Test për Qytetarinë Amerikane - Citizenship Test

 

Menu
Kërkesa që duhen plotësuar që të bësh aplikimin
Pyetjet e testit.
Testi me shkrim
Bashkëbisedimi. 
Intervista shembull - video 
Senatorët dhe Guvernatorët e SHBA
Forma N-400
Ndihmë për plotësimin e formës, etj.
Testo vetvehten.
Format dhe çmimet.
Kërko zyrën më të afërt tė postës pėr tė dėrguar aplikimin
Adresa ku te dergosh aplikimin
   me poste.

 

 

 

 
These information are from the goverments website. Please respect its documents and information. Thank you.